508 SW

2007

Peugeot 508 SW – Luxusní kombi, které zaujme každým detailem

Peugeot 508 SW je prestižní kombi, které spojuje fascinující design, velkorysý prostor a technologické inovace na nejvyšší úrovni. Tento model je stvořen pro ty, kteří hledají eleganci, komfort a sportovní charakter v jednom voze. Ať už zvolíte plug-in hybridní pohon nebo dieselový motor, Peugeot 508 SW vás nadchne svou praktičností a dynamikou.

peugeot-508-sw-zadek

Výjimečný design a radikální vzhled

Peugeot 508 SW zaujme svým sebevědomým vzhledem, který kombinuje sportovní charakter kupé s prostorností kombi. S nízkou zkosenou karoserií a novým logem je Peugeot 508 SW ztělesněním budoucnosti značky. Přední LED světlomety Peugeot Matrix a ikonické tři vrypy lvích drápů dodávají vozu jedinečnou identitu.

Maximální emoce za volantem
S Peugeot 508 SW se můžete těšit na skutečně prémiový zážitek z jízdy. Moderní technologie, které tento model nabízí, přinášejí radost z každé jízdy, ať už cestujete do práce, nebo na rodinný výlet.

Komfortní interiér a nejnovější technologie

Peugeot 508 SW nejen dobře vypadá, ale také nabízí špičkový komfort díky nejnovějším technologiím.

PEUGEOT i-Cockpit®
Vstupte do futuristické kabiny PEUGEOT i-Cockpit® a vychutnejte si ergonomický interiér s kompaktním volantem, konfigurovatelným digitálním displejem a centrálním HD dotykovým displejem. Elegantní ovládací prvky ve stylu kláves vám poskytnou intuitivní kontrolu nad funkcemi vozu. Díky bezdrátové technologii Mirror Screen můžete snadno propojit svůj chytrý telefon s displejem vozu.

Více o technologii i-Cockpit®

Asistenční systémy řízení
Peugeot 508 SW je vybaven pokročilými asistenčními systémy, které zajišťují maximální bezpečnost a pohodlí:

  • Poloautonomní jízda s paketem Drive Assist Plus
  • Parkovací asistent Vision 360°
  • Sledování mrtvého úhlu
  • Systém Night Vision pro lepší viditelnost v noci

Objevte asistenční systémy řízení

Potěšení z jízdy a adaptivní tlumiče

Díky adaptivnímu odpružení a třem režimům – normal, komfort a sport – si můžete jízdu přizpůsobit svým preferencím. Peugeot 508 SW zajišťuje výbornou ovladatelnost a maximální pohodlí na dlouhých cestách.

Elegance a prémiové detaily

Elegantní bezrámová okna, nová kola EPHERRA a propracované detaily podtrhují prémiový charakter tohoto vozu. Každý aspekt designu vozu Peugeot 508 SW byl pečlivě promyšlen tak, aby ladil s dynamikou a elegancí tohoto modelu.

peugeot-508-sw-rozmery

Peugeot 508 SW je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostorné, komfortní a elegantní kombi, které nabízí nejnovější technologie, dynamickou jízdu a špičkový design.

Další vozy z této třídy

    Jméno a příjmení*
    Telefonní číslo*
    Vaše zpráva