5008 SUV

1689

Peugeot 5008 – Luxusní SUV, které vás přenese do nové dimenze

Peugeot 5008 je elegantní a technologicky vyspělé SUV, které spojuje prostor, komfort a sportovní charakter do jednoho jedinečného celku. Tento sedmimístný vůz nabízí nejen moderní design a pokročilé technologie, ale také výjimečné jízdní vlastnosti. Vydejte se na cestu za novými zážitky a nechte se unést smyslovými prožitky, které tento model přináší.

PEUGEOT_5008PEUGEOT_5008

Design, který okouzlí na první pohled

Peugeot 5008 se pyšní dynamickým exteriérem, který vás zaujme svou siluetou a sportovními rysy. Vertikálně orientovaná přední maska a LED světlomety vytvářejí jedinečný, pronikavý pohled, zatímco chromované lišty a černá střecha Black Diamond dodávají vozu moderní šmrnc. Zadní část vozu je zdůrazněna zkoseným zadním oknem a LED světly s typickým světelným podpisem ve tvaru tří lvích drápů, které jsou viditelné ve dne i v noci.

PEUGEOT_5008-interiér

Interiér plný světla a komfortu
Panoramatická střecha zaplavuje interiér přirozeným světlem, což vytváří příjemnou atmosféru pro všechny pasažéry. Uvnitř na vás čeká moderní kabina s prvotřídním vybavením, díky němuž bude každá jízda radost.

Interaktivní a komfortní interiér

Sedmimístný interiér vozu Peugeot 5008 je připraven na jakýkoliv výlet s rodinou či přáteli. Všechny důležité informace máte na dosah díky pokročilému systému PEUGEOT i-Cockpit® s vyvýšeným digitálním přístrojovým panelem a 8″ dotykovým displejem, které vám zajistí pohodlnou kontrolu nad vozem bez rozptylování od řízení. Atmosféru v kabině si můžete přizpůsobit své náladě změnou barevného podsvícení nebo úpravou intenzity osvětlení. Pohodlí je zajištěno také vícebodovou masážní funkcí sedadel.

Více o komfortu interiéru

Hi-Fi systém FOCAL®
Pro maximální zážitek z jízdy je Peugeot 5008 vybaven špičkovým zvukovým systémem FOCAL®, který zaručuje prvotřídní zvukový zážitek na každé cestě.

Jízdní vlastnosti a technologie na nejvyšší úrovni

Peugeot 5008 nabízí perfektní rovnováhu mezi komfortem a dynamikou. Tento model je vybaven výkonnými motory BlueHDi a PureTech, které ve spojení s automatickou převodovkou EAT6 nebo EAT8 zajišťují optimální jízdní vlastnosti. Vynikající ovladatelnost je podpořena elektrickým posilovačem řízení a nízkou hmotností vozu, což oceníte zejména při manévrování ve městě nebo při jízdě na delší trasy.

Asistenční systémy řízení
Peugeot 5008 vám nabízí pokročilé asistenční systémy pro bezstarostnou jízdu:

  • Poloautonomní jízda s funkcí Drive Assist
  • Parkovací asistent
  • Hill Assist Descent Control pro jízdu ze svahu
  • Sledování mrtvého úhlu

Prozkoumejte asistenční systémy

PEUGEOT_5008-rozměry

Peugeot 5008 je ideálním vozem pro všechny, kteří hledají luxusní SUV s dostatkem prostoru, pokročilými technologiemi a jedinečným designem.

Další vozy z této třídy

    Jméno a příjmení*
    Telefonní číslo*
    Vaše zpráva