Nová 3008

2228

Nový Peugot 3008 – revoluční SUV fastback

Nový Peugeot 3008 přináší elegantní design, technologické inovace a špičkový výkon v kombinaci s maximálním komfortem. K dispozici je v hybridní a plně elektrické verzi, a nabízí dojezd až 680 km. Vydejte se na cestu bez obav a zažijte nový rozměr pohodlí a bezpečnosti s PEUGEOT i-Cockpit® a asistenčními systémy řízení.

S příchodem nového Peugeot 3008, oceněného cenou Red Dot Award za design, vstupuje značka do nové éry. Toto SUV fastback kombinuje moderní linie, dynamiku a výjimečnou funkčnost, díky které si užijete každou jízdu, ať už se rozhodnete pro hybridní nebo plně elektrickou variantu.

peugeot-3008peugeot-3008

Výkon a dojezd na jedné úrovni

Peugeot 3008 nabízí možnost výběru mezi hybridním pohonem s benzinovým motorem nebo plně elektrickou verzí. Elektrická verze E-3008 se pyšní dojezdem od 525 do 680 km na jedno nabití, což vám zajistí bezstarostné cestování. Díky rychlodobíjecím stanicím lze baterii dobít z 20 na 80 % během pouhých 30 minut.

Pokročilé technologie pro maximální pohodlí

Nový Peugeot 3008 přináší revoluční Peugeot i-Cockpit® s panoramatickým 21″ displejem, který je elegantně umístěn na palubní desce. Užijte si intuitivní ovládání funkcí pomocí tlačítek i-Toggles a hlasové rozpoznávání. Systém Peugeot i-Connect® Advanced poskytuje online 3D navigaci a bezdrátové aktualizace.

Luxus a pohodlí na každé cestě

Interiér vozu 3008 byl navržen s důrazem na maximální komfort. K dispozici jsou masážní sedadla s certifikací AGR, přizpůsobitelné LED ambientní osvětlení a špičkový audio systém FOCAL® Premium. Cestující si mohou užívat pohodlí díky prostornému interiéru, praktickým úložným prostorům a velkému zavazadlovému prostoru o objemu 520 litrů.

Bezpečnost a poloautonomní jízda

Peugeot 3008 je vybaven nejnovějšími asistenčními systémy, které usnadňují parkování, městský provoz i dlouhé cesty. Poloautonomní řízení zahrnuje funkce jako změnu jízdního pruhu, sledování mrtvého úhlu a adaptivní tempomat. Všechny tyto technologie přispívají k bezpečné a pohodlné jízdě.

KONEKTIVNÍ SLUŽBY

Nový Peugeot 3008 nabízí nejnovější konektivní služby, které usnadní používání elektromobilu, dostupné dle země prodeje:

  • EV Trip Planner: Naplánujte si trasu s důrazem na dobíjecí stanice, aby vaše jízda byla co nejefektivnější.
  • E-Remote Control (vzdálená správa vozu): S touto funkcí můžete sledovat, programovat, spouštět i odkládat dobíjení baterie – a to vše na dálku.
  • Smart Charging: Tato funkce optimalizuje náklady na dobíjení tím, že upravuje čas dobíjení podle nejvýhodnějších tarifů elektřiny.

EKOLOGICKÁ KONCEPCE

Nová E-3008 byla navržena ve Francii, kde se vyrábí jako součást integrovaného průmyslového ekosystému:

  • Elektromotory a baterie byly navrženy a montují se ve Francii.
  • 100 % vozidel E-3008 se kompletuje ve francouzském závodě v Sochaux.
  • Na výrobu nové E-3008 se využívá značné množství recyklovaných a obnovitelných materiálů.

NEČEKANĚ PROSTORNÝ

Nový Peugeot 3008 má optimalizovaný prostor pro maximální komfort a praktičnost:

  • Cestující na předních i zadních sedadlech mají k dispozici velkorysý prostor pro optimální pohodlí.
  • Četné odkládací plochy o celkovém objemu 34 l.
  • Prostorný zavazadelník 520 l (pod víko zavazadlového prostoru).

NOVÝ PANORAMATICKÝ PEUGEOT i-COCKPIT®

Nevšední zážitky z jízdy zajistí unikátní panoramatický PEUGEOT i-Cockpit®:

  • Panoramatický vyvýšený zaoblený 21″ displej, elegantně umístěný na palubní desce pro optimální ergonomii.
  • Nový kompaktní multifunkční volant pro lepší pocit z jízdy a bezkonkurenční komfort.
  • Konfigurovatelná tlačítka i-Toggles umožňující rychlý přístup k 10 oblíbeným funkcím pro intuitivní ovládání.

peugeot-3008-interiér

PEUGEOT I-CONNECT® ADVANCED

Infotainmentový systém PEUGEOT i-Connect® Advanced s rozpoznáváním hlasu a uspořádáním jako u chytrých telefonů vám umožní přístup k online 3D navigaci a aktualizacím „Over The Air“. Pro snadné připojení jsou k dispozici USB zásuvky nejnovější generace a bezdrátové dobíjení.

MAXIMÁLNÍ KOMFORT A BEZPEČNOST

Zažijte nový rozměr pohodlí v novém voze PEUGEOT 3008:

  • Přizpůsobitelné LED ambientní osvětlení.
  • Hi-fi FOCAL® Premium, k dispozici v rámci příplatkové výbavy u verze GT.
  • Systém čištění vzduchu AQS, k dispozici v rámci základní či příplatkové výbavy.
  • Vyhřívaná, masážní a ventilovaná sedadla s nastavitelnou boční oporou, dostupná v rámci příplatkové výbavy u verze GT s certifikací AGR (Aktion Gesunder Rücken).

BEZPEČNÁ A INTUITIVNÍ JÍZDA

Nová 3008 je velmi praktická v městském provozu. Díky nejkratšímu poloměru otáčení v daném segmentu se s ní velmi dobře manévruje. Na dlouhých cestách oceníte výborné jízdní vlastnosti a nebývalý zážitek z poloautonomní jízdy s novými asistenčními systémy řízení, jako je poloautomatická změna jízdního pruhu, upozornění na provoz za vozem a sledování mrtvého úhlu s velkým dosahem.

Ekologicky šetrný přístup

Peugeot 3008 není jen výkonem a luxusem, ale i závazkem k udržitelnosti. Elektromotory a baterie jsou navrženy ve Francii, stejně jako celé vozidlo, které je vyráběno s využitím recyklovaných a obnovitelných materiálů, což podtrhuje ekologickou vizi značky Peugeot.

Poznejte nový Peugeot 3008 a vstupte do světa moderní mobility.

 

 

peugeot-3008 rozměry

Další vozy z této třídy

    Jméno a příjmení*
    Telefonní číslo*
    Vaše zpráva