Nový Traveller

2345

Peugeot Traveller: prostorný a komfortní

Peugeot Traveller je ideální volbou pro všechny, kdo hledají prostorný, komfortní a technologicky vyspělý vůz, který se přizpůsobí každé situaci. Tento elegantní víceúčelový vůz poskytuje maximální pohodlí až pro 9 cestujících, ať už jedete na dlouhou dovolenou, nebo plánujete firemní přepravu.

Asistenční systémy řízení

Pro vyšší bezpečnost je nový Peugeot Traveller vybaven nejmodernějšími asistenčními systémy řízení:

  • Udržování ve zvoleném jízdním pruhu
  • Sledování pozornosti řidiče (úroveň 3)
  • Rozpoznávání dopravního značení

Výbavu dále doplňují dvě širokoúhlé kamery, dva boční airbagy a nový posilovač řízení, které zajišťují vysokou úroveň ochrany a ovladatelnosti vozu.

Místo řidiče

Z vyvýšené pozice má řidič nového vozu Traveller výborný přehled o okolním provozu. Digitální přístrojový panel s úhlopříčkou 10“ (k dispozici v rámci příplatkové výbavy) zobrazuje v reálném čase důležité informace o jízdě, včetně asistenčních systémů řízení a zbývajícího dojezdu. Velký centrální dotykový displej s HD rozlišením navíc podporuje širokou řadu možností konektivity.

Konektivita

Nový infotainmentový systém umožňuje přístup k funkcím konektivity pomocí ovladačů na volantu a hlasového ovládání:

  • Funkce bezdrátového zrcadlení (k dispozici v rámci příplatkové výbavy) – kompatibilní s Apple Car Play a Android Auto, zobrazuje obrazovku chytrého telefonu přímo na 10″ HD dotykovém displeji vozu.
  • Online navigace (k dispozici v rámci příplatkové výbavy) – TomTom 3D s online aktualizacemi.
  • Bezdrátové dobíjení telefonu (k dispozici v rámci příplatkové výbavy).
  • Dvě USB zásuvky.

Variabilita a pohodlí

Peugeot Traveller je maximálně pohodlný a variabilní. Je k dispozici ve dvou délkách a několika verzích s až 9místným uspořádáním. Konfigurace sedadel naproti sobě v kombinaci s výsuvným skládacím stolkem nabízí nadstandardní komfort.

Vnější rozměry vozu

  • Délka: 4,981 m (Standard) / 5,331 m (Long)
  • Šířka: 1,92 m bez vnějších zpětných zrcátek
  • Výška: 1,89 až 1,94 m

Přepravní prostor vozu

Nový Traveller je k dispozici ve dvou délkách a v až 9místném provedení. Přepravní prostor dosahuje objemu až 4 554 litrů, což je ideální pro přepravu zavazadel, a výška 1,90 m je vhodná pro parkování v garážích a parkovacích domech.

Dojezd v plně elektrickém režimu

Pro ty, kteří hledají ekologickou variantu, je zde Peugeot e-Traveller s plně elektrickým pohonem. V procesu homologace nabízí dojezd až 350 km WLTP s baterií o kapacitě 75 kWh, a 224 km WLTP s baterií o kapacitě 50 kWh. Uvedené hodnoty dojezdu a spotřeby elektrické energie jsou měřené podle metody WLTP, která lépe odpovídá reálným podmínkám provozu a mohou se lišit s ohledem na rychlost, tepelný komfort ve voze, styl jízdy a venkovní teplotu. Doba dobíjení závisí na výkonu palubní nabíječky, použitém kabelu a typu a výkonu dobíjecí stanice nebo zásuvky. S třemi úrovněmi rekuperačního brzdění, které umožňují dobíjet baterii při zpomalování, můžete optimalizovat dojezd během jízdy.

Peugeot Traveller kombinuje prostornost, bezpečnost a moderní technologie, což z něj činí perfektního společníka pro jakoukoli cestu, ať už jde o rodinné výlety nebo firemní účely. Objevte více u vašeho prodejce Peugeot a vyzkoušejte si komfort, který tento vůz nabízí!

peugeot-traveller-rozměry

Další vozy z této třídy

    Jméno a příjmení*
    Telefonní číslo*
    Vaše zpráva